Annons

Glädjebesked från Tusse – rösten är tillbaka

Nöje • Publicerad 1 maj 2021
Tystnaden är över för Tousin "Tusse" Chiza som fått klartecken av sin läkare att börja sjunga igen. Arkivbild.
Tystnaden är över för Tousin "Tusse" Chiza som fått klartecken av sin läkare att börja sjunga igen. Arkivbild.Foto: Erik Simander/TT

Melodifestivalvinnaren Tousin ”Tusse” Chizas, 19, tappade efter finalen den 15 mars rösten och ordinerades vila. Hans skivbolag meddelade att han skulle göra ett "rutiningrepp" för att råda bot på röstproblemen, men ville enligt Aftonbladet inte gå in på närmare detaljer om ingreppet.

Men nu – drygt två veckor innan han ska representera Sverige i Eurovision i Rotterdam – kommer lugnande besked från Tusse som skriver på Instagram:

Annons

”Hej gänget! Jag är tillbaka!! En veckas vila är över nuuu! Äntligen!! Jag mår superbra och har varit hos läkaren som sagt att jag får prata, sjunga och röra mig som vanligt igen”.

Tusse tävlar i den första semifinalen den 18 maj och har startnummer fyra. Finalen äger rum den 22 maj.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons