Annons

Håkan Bråkan får egen film

Film • Publicerad 13 september 2021
Malin Söderlund, Ted Kjellsson och Isaac Inger står bakom filmen om Håkan Bråkan. Pressbild.
Malin Söderlund, Ted Kjellsson och Isaac Inger står bakom filmen om Håkan Bråkan. Pressbild.Foto: Film i Väst/TT

Sunes lillebror Håkan får en egen film. "Håkan Bråkan" är fristående från "Sune"-filmerna och beskrivs som en "actionspäckad familjefilm med mycket humor och hjärta".

Annons

I filmen får man följa Håkan, som rymmer från sin barnvakt för att hinna hem i tid till en viktig dataspelstävling. "Håkan Bråkan" har tidigare spelats av Gabriel Odenhammar, Julius Jimenez Hugoson och Baxter Renman. Det är ännu inte officiellt vem som spelar rollfiguren i den nya filmen.

Snart startar inspelningarna och beräknad premiär är julen 2022. Manuset har skrivits av Thobias Hoffmén, som är manusförfattare till "Sune – uppdrag midsommar" och regissör är Ted Kjellsson.

"Att djupdyka in i Håkans värld och hans fantasirikedom har varit en helt underbar upplevelse, och att dessutom få göra det med ett så fantastiskt team känns overkligt bra", säger producenten Malin Söderlund i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons