Annons

Han blir ny programledare för "Bingolotto"

Lotta Engberg får sällskap av en ny manlig programledare i "Bingolotto" i höst. Youtube-profilen och "Mumbo jumbo"-komikern Daniel Norberg tar över efter Stefan Odelberg.
Tv • Publicerad 13 april 2023
Daniel Norberg kliver in i en ny roll i höst – som programledare för "Bingolotto" i TV4. Arkivbild.
Daniel Norberg kliver in i en ny roll i höst – som programledare för "Bingolotto" i TV4. Arkivbild.Foto: Christine Olsson/TT

"Att få leda Bingolotto och dessutom tillsammans med Lotta, det måste väl vara den största bingovinsten av dem alla", säger Norberg i ett pressmeddelande.

Lotta Engberg har lett tv-programmet tillsammans med Stefan Odelberg i tre säsonger. Men nu blir det alltså Daniel Norberg som tar över stafettpinnen, med start den 27 augusti.

Annons

Norberg slog igenom med humoristiska musikvideor på Youtube, bland annat parodier på Melodifestivallåtar. 2018 debuterade han som programledare för humorprogrammet "Mumbo jumbo" i TV4. Han har också tävlat i "Let's dance" och "Masked singer".

När "Bingolotto" börjar sändas i höst igen är programmet tillbaka på söndagar.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons