Annons

Han lämnar "Grey's anatomy"

Tv • Publicerad 8 maj 2021
Jesse Williams säger tack och hej till "Grey's anatomy". Arkivbild.
Jesse Williams säger tack och hej till "Grey's anatomy". Arkivbild.Foto: Andy Kropa/AP

Doktor Jackson Avery tar farväl av "Grey's anatomy". Efter tolv säsonger av sjukhusserien lämnar Jesse Williams rollen, skriver Aftonbladet.

Beslutet avslöjades i avsnittet "Look up child", där Jackson Avery bestämmer sig för att lämna sjukhuset för att ta över sin pappas företag i Boston.

Annons

Jesse Williams, som har varit en av långkörarens stöttepelare sedan säsong sex, säger i ett uttalande att han är tacksam för tiden i tv-såpan och för fansens stöd.

"De erfarenheterna och uthålligheten som har jag fått efter nästan 300 timmar av ledande global tv är en gåva som jag alltid kommer att bära med mig", konstaterar han.

Ännu är det inte klart om det blir någon till säsong av "Grey's anatomy". Enligt Fox News är beskedet beroende på om seriens stjärnor Ellen Pompeo, Chandra Wilson och James Pickens Jr vill fortsätta en säsong till – den 18:e i ordningen, i sådana fall.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons