Annons

Hon ger upp Hollywood: Branschen är "fucked up"

Skådespelaren och modellen Emily Ratajkowski lämnar filmbranschen och Hollywood som hon anser bara är intresserad av hennes bröst, uppger NME.
Nöje • Publicerad 8 april 2023
Emily Ratajkowski. Arkivbild.
Emily Ratajkowski. Arkivbild.Foto: Vianney Le Caer/AP/TT

Det var efter en audition för en roll i Ruben Östlunds film "Triangle of sadness" som Ratajkowski bestämde sig för att ge upp livet som skådespelare, berättar hon för Los Angeles Times.

– Jag kände mig som ett köttstycke som folk dömde och sade 'Har hon något annat än sina bröst'.

Annons

Sedan Ratajkowski spelade i filmen "Gone girl" 2014 har hon känt en växande irritation mot filmbranschen. Redan 2020 lämnade hon sin agent och manager, som hon ansåg inte hjälpte henne.

– Ingen av er ser till mitt bästa. Ni alla hatar kvinnor, sade hon om dem till tidningen.

I januari gick hon till attack mot "Ellen Degeneres" talkshow och ett avsnitt från 2012 som fått spinn på sociala medier. Enligt Ratajkowski gick värden över gränsen när hon bad sin gäst, artisten Tayler Swift, att ringa upp tidigare dejter, vars foton även visades upp. Detta trots att Swift upprepade gånger bad henne att sluta.

– Hollywood är "fucked up", säger Ratajkowski som anledning till varför hon nu lämnar filmbranschen.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons