Annons

Hur pratar du om klimatet med barnen? Tipsa och du kan vinna en bok

Vi vill gärna ta emot dina tips hur du pratar med dina barn om klimatet. Eller med dina elever, om du är lärare. Två exemplar av Frida Berry Eklunds klimatbok finns att vinna.
Klimatfredag • Publicerad 5 mars 2021
Nu har du chans att vinna Frida Berry Eklund klimatbok.
Nu har du chans att vinna Frida Berry Eklund klimatbok.Foto: Natur & Kultur

Vinn boken!

Pratar du om klimatet med dina barn? Är du ute i naturen med dina barn? Är du lärare – hur tar du upp klimatfrågorna i undervisningen?

Annons

I intervjun med den klimatengagerade föräldern Frida Berry Eklund berättar hon varför hon tycker att vi vuxna måste ta upp klimatfrågorna och de ungas oro för framtidens situation med barnen själva.

Hur gör du? Dela gärna med dig av dina bästa tips för hur vi vuxna bäst hanterar klimatfrågorna med de yngre. Mejla in ditt/dina bästa tips till kultur@skanemedia.se och du kan vinna boken ”Prata med barn om klimatet”. Vi har två exemplar att lotta ut. Senast tisdag 9 mars behöver vi ditt svar.

Dina tips kan komma att publiceras, så ange om du föredrar att vara anonym.

”Hur gör du? Dela gärna med dig av dina bästa tips för hur vi vuxna bäst hanterar klimatfrågorna med de yngre.”
Sune Johannesson
Sune JohannessonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons