Annons

James McAvoy i Gaimans "The Sandman"

Kultur • Publicerad 13 maj 2020
James McAvoy kommer att ge röst åt Morpheus i ljuddramatiseringen av Neil Gaimans "The Sandman". Arkivbild.
James McAvoy kommer att ge röst åt Morpheus i ljuddramatiseringen av Neil Gaimans "The Sandman". Arkivbild.Foto: Jordan Strauss

Neil Gaimans "The Sandman", utgiven av DC Comics, släpps för första gången någonsin som ljudbok. Och dramatiseringen görs av en hel ensemble, med James McAvoy i en av huvudrollerna, tillsammans med bland andra Riz Ahmed och Justin Vivian Bond.

– Vi är hedrade över att arbeta med Neil Gaiman och DC Comics för att skapa en uppslukande version som vi vet att fans och lyssnare kommer att älska, säger David Blum, huvudredaktör på Audible.

Annons

"The Sandman" är en av serievärldens största succéer inom skräck- och fantasygenren. Handlingen kretsar kring Morpheus, som är den odödliga personifieringen av drömmar. Ett ockult sällskap tar honom tillfånga i ett misslyckat försök att fånga hans äldre syster Döden. Efter 70 år lyckas han fly – och försöker återställa sitt kungarike till sin forna glans.

Ljudboken kommer att vara tillgänglig för nedladdning den 15 juli 2020.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons