Annons

Karlsson och Hederos gör digital julkonsert

Musik • Publicerad 8 december 2020
Sofia Karlsson och Martin Hederos. Pressbild.
Sofia Karlsson och Martin Hederos. Pressbild.Foto: Jubel AB

Sofia Karlsson och Martin Hederos har under flera år åkt på julturné tillsammans. Men i år sänder de i stället live från Sofia Karlssons vardagsrum i Hälsingland.

Duon släppte albumet "Stjärnenätter" tillsammans 2015.

Annons

"På ett personligt plan så saknade vi helt enkelt vår värld som vi skapat under de sex åren vi turnerat med 'Stjärnenätter'. Blandningen av våra egna låtar, spelmanspartierna och de evergreens som vi valt för att de betyder mycket för oss", säger de i ett pressmeddelande.

Konserten sänds via Dramatix, en plattform för digitala spelningar, och biljetter köps direkt på sajten. Spelningen äger rum måndag 21 december.

"Vi hoppas väl helt enkelt att det både för oss och dem som tittar in på visningen kan bli en timme då man kan få känns lite värme i magen och tänka på nåt annat än pandemi och permitteringar", säger duon.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons