Annons

Lundgren och Haag försvarade titeln

Lotta Lundgren och Erik Haag behåller mästarbältet i "Alla mot alla".
Tv • Publicerad 10 december 2020
Erik Haag och Lotta Lundgren vann "Alla mot alla" – en gång till. Arkivbild.
Erik Haag och Lotta Lundgren vann "Alla mot alla" – en gång till. Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

I finalen av "Alla mot alla" ställdes de regerande mästarna Lotta Lundgren och Erik Haag mot Emma Molin och Markus Krunegård. Efter en ytterst jämn batalj där utslagsfrågor fick avgöra kunde Lundgren och Haag till slut ta hem segern.

– Det var ju på håret, säger Lotta Lundgren och berömmer motståndarna:

Annons

– De är jättebra. Båda är väldigt allmänbildade och sedan har i synnerhet Emma något som jag saknar. Hon är väldigt snabb och jag är väldigt eftertänksam och långsam.

Känt stor press

Lotta Lundgren och Erik Haag har som regerande mästare under tävlingens gång känt stor press kring att försvara titeln, berättade Lundgren inför finalen av Filip Hammar och Fredrik Wikingssons frågesportprogram "Alla mot alla" i Kanal 5.

– Det var faktiskt väldigt tufft att gå upp i final, det var jättejobbigt.

"Aldrig mer"

Direkt efter finalsegern vände hon sig till Erik Haag och viskade ett par ord av lättnad.

– Jag sade till Erik: "Nu vill jag aldrig mer göra det här". Men det är klart att det är roligare att vinna än att förlora, något annat kan jag inte säga. Och jag blev väldigt glad och jag tycker att vi har kämpat oss igenom den här säsongen med många onödiga missar och saker som vi har svarat fel på fast vi egentligen har tyckt att vi har kunnat.

TT: Så ni kommer inte att försöka försvara titeln ännu en gång?

– Jag kan inget lova, men det är bara min ärliga och spontana känsla att jag inte tror att jag vill utsätta mig själv för det här en gång till. Det får vara bra nu, säger Lotta Lundgren.

Fakta: "Alla mot alla"

Frågesportsprogram i Kanal 5 och Dplay skapat av Fredrik Wikingsson och Filip Hammar. Programmet hade premiär 2019 och innevarande säsong är den fjärde i ordningen. Tidigare vinnare är Lotta Lundgren och Erik Haag, Ebbot Lundberg och Hanna Hellquist samt David Sundin och Suzanne Axell.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons