Annons

Mauri träffar försvunna kändisar i TV4-program

Tv • Publicerad 6 maj 2022
Mauri Hermundsson, "Mustiga Mauri", leder ett nytt tv-program på TV4, där han letar upp försvunna kändisar. Arkivbild.
Mauri Hermundsson, "Mustiga Mauri", leder ett nytt tv-program på TV4, där han letar upp försvunna kändisar. Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

Youtubern Mauri Hermundsson, även känd som "Mustiga Mauri", återkommer som programledare för ett nytt program på TV4 där han letar upp försvunna kändisar för att ta reda på vad de gör i dag, enligt ett inlägg på Instagram.

"I sommar ska jag att åka land och rike runt och spela in ett program för TV4 där jag möter människor som vi alla känner till, men som sedan kanske försvann – och så undrar vi vad han eller hon gör i dag. Det kan vara allt från Lotta på Bråkmakargatan till "Jerry talar spanska", säger programledaren i inlägget.

Vilken titel programmet kommer att få är än så länge okänt. Mauri Hermundsson har tidigare bland annat varit programledare för "Lego Masters" och gästat Benjamin Ingrossos kök i "Benjamin's" på TV4.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons