Annons

Meteorologen Nils Holmqvist har blivit pappa

Tv • Publicerad 10 maj 2020
Meteorologen Nils Holmqvist har fått en son. Arkivbild.
Meteorologen Nils Holmqvist har fått en son. Arkivbild.Foto: Maja Suslin/TT

SVT:s meteorolog Nils Holmqvist har blivit förälder för första gången tillsammans med sin fru Julia Callegari, skriver Aftonbladet. Paret gifte sig i fjol somras och har hållit graviditeten undan offentlighetens ljus. Nils Holmqvist berättar för tidningen att sonen, som har fått namnet Pelle, föddes under påsken.

"Det är jättekul! Jag har inte så mycket att berätta. Det känns fortfarande som att jag lajvar förälder. Pelle är en nöjd och gosig liten person, mer vet vi inte än", skriver han i ett sms.

I fjol var han även en av deltagarna i TV4-programmet "Expeditionen", där han och flera andra kändisar, bland andra Little Jinder och Mikael Persbrandt, besteg berg i Nepal. 2016 gavs hans bok "Himlen är vackrast med lagom mycket moln" ut.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons