GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Minimalistiskt sound med Park Hye Jin

Skivrecension • Publicerad 15 september 2021 • Uppdaterad 15 september 2021
house

Park Hye Jin

Album: Before I Die

Skivbolag: Ninja Tune

Det går inte att förbise skönheten i koreanska Park Hye Jins okomplicerade sound. Förutom att hon är en dj är hon också konstnär – vilket är glasklart i det här debutalbumet. 27-åringen från Seoul rappar ibland på koreanska, samtidigt som hon sjunger till sin egenproducerade lo-fi-techno på engelska. Första låten i albumet ger en glimt av en vibrerande nattklubb där det suggestiva beatet trycker mot ens trumhinnor. Favoriten är “I Need You” där förflyttningen mellan olika genres mixas snyggt. Som titeln antyder vill Park Hye Jin kanske visa lyssnarna sin hypnotiska och minimalistiska stil. När hon viskar i vissa låtar kan det kännas en aning repetitivt, däremot gör det inget då hennes subtila lekfullhet är något att se fram emot.

Yasmine AbdullahiSkicka e-post
Detta är en recension i Kristianstadsbladet. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.