Annons

Moderna Museet i Malmö öppnar igen

Konst • Publicerad 9 mars 2021
Iris Müller-Westerman är curator för utställningen "Hilma af Klint – konstnär, forskare, medium" som nu åter går att se på Moderna Museet i Malmö. Arkivbild.
Iris Müller-Westerman är curator för utställningen "Hilma af Klint – konstnär, forskare, medium" som nu åter går att se på Moderna Museet i Malmö. Arkivbild.Foto: Pontus Lundahl/TT

Moderna Museet i Malmö öppnar igen den 16 mars. Museet som varit pandemistängt sedan början av november, visas just nu den hyllade utställningen med 230 av Hilma af Klints verk.

"Hilma af Klint – konstnär, forskare, medium" förlängs nu till 11 april och museet satsar också på utökade öppettider för att ge så många som möjligt chans att se utställningen. På grund av pandemin kan man dock bara att ta emot ett begränsat antal besökare åt gången och biljetterna måste också förhandsbokas.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons