Annons

Netflix bekräftar ny säsong av "Squid game"

Netflix har nu officiellt bekräftat att det blir en ny säsong av den sydkoreanska succéserien "Squid game".
Tv • Publicerad 13 juni 2022
Netflix bekräftar på Twitter att det blir en ny säsong av Hwang Dong-hyuks succéserie "Squid game". Arkibild.
Netflix bekräftar på Twitter att det blir en ny säsong av Hwang Dong-hyuks succéserie "Squid game". Arkibild.Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Strömningsjätten publicerade beskedet på Twitter i helgen, tillsammans med en sparsmakad "teaser" inför den nya säsongen.

"Squid game" hade premiär i höstas och handlar om en grupp skuldsatta personer som tävlar i en serie dödliga barnlekar för att vinna pengar.

Annons

När den nya säsongen har premiär är dock oklart. Tidigare har den sydkoreanske manusförfattaren och regissören Hwang Dong-hyuk sagt att det går trögt med skrivandet, och att tittarna kan få vänta till 2024 med en ny säsong.

Netflix hintar dock med sin "teaser" om att vi kanske få återse överlevarna från den första säsongen betydligt tidigare än så.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons