Annons

Öliv och lyxmat på festivalen Woodland

Nöje • Publicerad 12 juni 2020
Kocken Sayan Isaksson är "matminister" på den nya festivalen Woodland, där besökarantalet har en maxgräns på 40 personer. Arkivbild.
Kocken Sayan Isaksson är "matminister" på den nya festivalen Woodland, där besökarantalet har en maxgräns på 40 personer. Arkivbild.Foto: Veronica Johansson/SvD/TT

I coronatider får festivalarrangörerna tänka om, vilket personerna bakom nya arrangemanget Woodland verkar ha tagit till sig.

Festivalen beskrivs som "en republik" där besökarna utlovas både högkvalitativ mat och dryck signerad den meriterade kocken Sayan Isaksson och Hampus Thunholm, årets bartender 2019, samt ett underhållningsprogram kurerat av bröderna Viktor och Gustaf Norén.

Annons

Woodland äger rum under ett dygns tid på en hemlig ö i Stockholms skärgård, med ett maxtak om 40 gäster. Datumen är 1–5 juli.

"Vi har mer och mer börjat sjunga som kockar lagar mat. När det är sommar besjunger vi den på samma sätt som en kock serverar den. Vi vill därför tillsammans med Sayan och Hampus vara en förstärkare till en magisk naturupplevelse där natur, musik, mat och dryck i symbios skapar en så stark sinnesstämning att den bränner sig fast, skakar om och lever sig kvar", säger Viktor Norén i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons