Annons

"Outlander" får en sjunde säsong

Tv • Publicerad 14 mars 2021
Sophie Skelton, Caitriona Balfe och Sam Heughan spelar huvudrollerna i "Outlander". Pressbild.
Sophie Skelton, Caitriona Balfe och Sam Heughan spelar huvudrollerna i "Outlander". Pressbild.Foto: Robert Wilson/Starz/TT

Den historiska tv-serien "Outlander" förnyas med en sjunde säsong av den amerikanska kanalen Starz. Enligt The Wrap filmas just nu den sjätte säsongen i Skottland, men ännu finns inget premiärdatum.

Serien bygger på en bästsäljande bokserie av författaren Diana Gabaldon. Den handlar om sjuksköterskan Claire Randall, som av en slump reser tillbaka i tiden – från 1940-tal till 1740-tal – och finner kärleken i den skotske högländaren Jamie Fraser.

Annons

Den femte säsongen hade premiär i fjol och där befinner sig paret i ett Nordamerika före amerikanska frihetskriget. Deras dotter Brianna har dessutom även hon rest tillbaka i tiden.

Säsong sju av serien kommer att baseras på den sjunde boken i serien, "Som ett eko".

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons