Annons

Podd-duo gör ny serie på TV4

Tv • Publicerad 10 mars 2022
"Svenska folket kommer verkligen skratta hela, hela hösten. Absolut inte med oss, utan åt oss", säger Edvin Törnblom om den nya serien. Pressbild.
"Svenska folket kommer verkligen skratta hela, hela hösten. Absolut inte med oss, utan åt oss", säger Edvin Törnblom om den nya serien. Pressbild.Foto: Ellen Nykvist/TV4

Podduon Johanna Nordström och Edvin Törnblom ska i höst medverka i serien "Edvin & Johanna – Sveriges enda kändisar", som ska sändas i TV4.

Den nya realityserien består av tio avsnitt som spelas in under våren. Enligt ett pressmeddelande ska tittarna "få följa med duon i deras vardag och allt de har på gång i livet."

Annons

"Vi är så glada att äntligen få göra en realityserie som någon faktiskt vill kolla på. Sjukt att det inte hänt tidigare typ", säger Johanna Nordström i samma pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons