Annons

Rekordsommar för Håkan Hellström

Musik • Publicerad 4 juli 2022
Göteborgssonen Håkan Hellström på Nya Ullevi 2017. Nu släpps fler biljetter för den som vill uppleva Håkan-euforin på nära håll. Arkivbild.
Göteborgssonen Håkan Hellström på Nya Ullevi 2017. Nu släpps fler biljetter för den som vill uppleva Håkan-euforin på nära håll. Arkivbild.Foto: Per Wahlberg/TT

I augusti gör Håkan Hellström dubbla spelningar på Ullevi i Göteborg två helger i rad och blir därmed den första artist som genomför fyra konserter på arenan en och samma sommar.

Över 260 000 biljetter har redan sålts till konserterna, som ursprungligen var planerade att genomföras 2020. Nu har arrangörerna fått detaljerna kring scenplaceringen på plats och kunnat skapa ytterligare sittplatssektioner närmast scenen.

Annons

"Eftersom i princip alla biljetter tog slut redan vid biljettsläppet 2019 känns det väldigt kul att kunna erbjuda de som blev utan biljett då en extra chans att få uppleva Håkan Hellströms rekordsommar på plats. Det handlar om riktigt bra platser nära scenen", skriver arrangören FKP Scorpio i ett pressmeddelande.

Hellström spelar på Ullevi den 19 och 20 respektive 26 och 27 augusti.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons