Annons

Rusning efter biljetter när Depp spelar i Norge

Nöje • Publicerad 4 juni 2022
Johnny Depp har under förtalsrättegången åkt ut på turné med artisten Jeff Beck. Arkivbild.
Johnny Depp har under förtalsrättegången åkt ut på turné med artisten Jeff Beck. Arkivbild.Foto: Steve Helber/AP/TT

Johnny Depp är ute på turné med artisten Jeff Beck. I slutet av månaden kommer han till Norge, där efterfrågan på biljetter efter förtalsdomen mot hans ex-fru Amber Heard varit så stor att arrangörerna nu satt in två extrakonserter för att möta efterfrågan.

När juryn dömde till Johnny Depps fördel i förtalsmålet i Virginia var stjärnan själv inte på plats för att höra domen läsas upp. Depp befann sig i England tillsammans med Jeff Beck och framträdde som musiker i hans band.

Annons

Den här veckan blev det känt att Johnny Depp följer med Jeff Beck på hans turné, som kommer till både Danmark och Norge. Efter att domen föll till Depps fördel på onsdagen var rusningen efter biljetter till Oslo 24 juni och Tahitifestivalen i Kristiansund 25 juni ett faktum, och på torsdagen blev båda konserterna utsålda.

Nu har man bokat in en extrakonsert i Oslo 2 juli och en i Bergen 3 juli, säger arrangören till Verdens Gang.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons