Annons

Slottsteater flyttar alla föreställningar

Kultur • Publicerad 5 maj 2020
Drottningholms slottsteater flyttar sommarens alla föreställningar till nästa år. Arkivbild.
Drottningholms slottsteater flyttar sommarens alla föreställningar till nästa år. Arkivbild.Foto: Naina Hel n Jåma/TT

Drottningholms slottsteater flyttar sommarens alla föreställningar till nästa år, och ställer in alla publika evenemang till och med augusti.

"Det är med tungt hjärta som vi bestämt oss för att inte genomföra några föreställningar på vår fantastiska scen i år. Vi måste liksom alla andra anpassa oss till de omständigheter som råder, men jag är ändå glad att föreställningarna får möta publiken nästa år", säger Sofi Lerström, teaterchef, i ett pressmeddelande.

Annons

Nationaldagsfirandet den 6 juni är också inställt. De guidade visningarna likaså, men de kommer att återupptas "så fort som möjligt" i lämplig gruppstorlek, enligt pressmeddelandet.

Barockoperan "Agrippina" och barnföreställningen "Skönheten och Odjuret" kommer att spelas säsongen 2021 istället för i år. Även solokonserten "Donne disprezzate" med mezzosopranen Ann Hallenberg kommer att genomföras nästa säsong. Utställningen "The queen of prints – maxjenny!" planeras däremot fortfarande till oktober i år.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons