Annons

Statement Festival flyttas till 2021

Musik • Publicerad 8 maj 2020
Grundaren Emma Knyckare vill att festivalbesökarna ska kunna festa tryggt. "Det kan vi inte erbjuda nu", säger hon. Arkivbild.
Grundaren Emma Knyckare vill att festivalbesökarna ska kunna festa tryggt. "Det kan vi inte erbjuda nu", säger hon. Arkivbild.Foto: Frida Winter/TT

Frizonsfestivalen Statement Festival tar det säkra före det osäkra och skjuter upp årets upplaga. De redan släppta artisterna – soloartisterna Peg Parnevik, Shura och Etzia – är ombokade att spela den 3 och den 4 september 2021 på Bananpiren i Göteborg i stället.

"Förra gången kunde inget hindra oss från att göra festivalen – inte ens tusentals år av rötna strukturer. Denna gång är läget annorlunda. Grundbulten i Statement är att kunna festa tryggt, vilket vi inte kan erbjuda i den här situationen", säger grundaren Emma Knyckare i ett pressmeddelande.

De kvinnor, transpersoner och binära som redan har köpt biljetter har tre alternativ: att behålla sin biljett som fortsätter att gälla 2021, lämna tillbaka och donera biljettpengarna till en god sak eller återköpa och få tillbaka alla pengar utom serviceavgiften.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons