Annons

Stockholm får sin egen bokmässa

Stockholm utmanar Göteborg och får sin egen bokmässa nästa höst. Bokens dagar, som mässan ska heta, äger rum i november 2009 och arrangörerna riktar sig främst till slutkonsumenten – den bokläsande allmänheten.
Kultur • Publicerad 2 juli 2008

Tanken är att besökarna ska få träffa svenska och utländska författare i seminarier, litteraturdiskussioner. Dessutom utlovas olika tematorg, som "Deckarens värld" och "Barnens värld". Bland utställarna finns förlag, bokhandlare och olika tidskrifter.

- Bokens dagar är en långsiktig satsning för oss. Upptagningsområdet är stort och jag ser det som självklart att vi ska kunna erbjuda en bred bokmässa i Stockholms- och Mälardalssregionen, säger Mikael Hagander, affärsutvecklingschef på Stockholmsmässan, i ett pressmeddelande.

Bokens dagar konkurrerar därmed med mässan Bok- & bibliotek i Göteborg, landets ledande bokmässa som arrangeras årligen i slutet av september. (TT Spektra)

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons