unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Storfilmspremiärer skjuts upp – igen

Premiären av "Black Widow", med Scarlett Johansson i huvudrollen, skjuts upp till maj 2021.
Premiären av "Black Widow", med Scarlett Johansson i huvudrollen, skjuts upp till maj 2021.
Foto: AP/TT

Ännu ett kapitel i följetongen kring uppskjutna filmpremiärer i coronakrisens spår skrevs under onsdagen efter att mediekoncernen Disney meddelat att man skjuter på biografvisningarna av storfilmerna "Black Widow", "West Side Story" och "Döden på Nilen" i flera månader, skriver Variety.

Enligt det senaste beskedet kommer "Black Widow,” med Scarlett Johansson i huvudrollen, att ha premiär för biografpubliken först den 7 maj 2021 och inte den 6 november i år, som tidigare meddelats.

Steven Spielbergs första musikalfilm, "West Side Story”, skulle ha haft premiär den 18 december 2020, men skjuts nu upp till den 10 december 2022 – medan "Döden på Nilen" av Kenneth Branagh får sin premiär den 18 december i år.

Hittills har bara en av årets storfilmer haft premiär i form av Christopher Nolans "Tenet", som började visas på biografer i över 70 länder den 26 augusti, och hade sin USA-premiär den 3 september.