Annons

Succécomeback för Keyyo i "Let's dance"

Keyyo Petrushina tvingades lämna "Let's dance" förra veckan, men när Carola Häggkvist drog sig ur tävlingen efter att ha drabbats av både skador och utmattningssyndrom fick Keyyo en ny chans – och levererade.
Tv • Publicerad 1 maj 2021
Kristina ”Keyyo” Petrushina, som åkte ur "Let's dance" förra veckan, gjorde en storstilad comeback och knep en semifinalplats. Pressbild.
Kristina ”Keyyo” Petrushina, som åkte ur "Let's dance" förra veckan, gjorde en storstilad comeback och knep en semifinalplats. Pressbild.Foto: Annika Berglund/TV4

Det var först i torsdags som Kristina ”Keyyo” Petrushina kunde komma i gång med repetitionen av veckans två danser, men tittarna belönade hennes ansträngningar och sände henne direkt till semifinal.

Lördagskvällens kvartsfinal bjöd på ett nytt tävlingsmoment. Efter att ha dansat sin första dans – där Anis Don Demina fick juryn att stå upp och kammade hem full pott med sin rumba– fick deltagarna en ny utmaning att ta sig an, så kallad instant dance.

Annons

Först i direktsändningen fick de fyra paren veta vilken låt de skulle dansa till. Den uppgiften klarade alla fyra över förväntan, men det var Keyyos cha cha och Filip Lamprechts jive som imponerade mest på juryn. De belönades med flera tior.

När både juryn och tittarna sagt sitt var det längdhopparen Michel Tornéus och youtubern Anis Don Demina som stod kvar på trappan och fick göra upp i säsongens sista duell. Sista semifinalplatsen var det till slut Don Demina som lade beslag på.

Fakta: Klara för semifinal i "Let's dance"

Filip Lamprecht och Linn Hegdal

Kristina "Keyyo" Petrushina och Hugo Gustafsson

Anis Don Demina och Katja Luján Engelholm

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons