Annons

"The ultimatum" gör succé – får ny säsong

Netflix nya dejtingshow "The ultimatum" har blivit en publiksuccé. En andra säsong – med hbtq-inriktning – är redan på gång.
Tv • Publicerad 10 april 2022
"Love is blind"-programledarna Nick Lachey och Vanessa Lachey är tillbaka i en ny dejtingsåpa på Netflix. Pressbild.
"Love is blind"-programledarna Nick Lachey och Vanessa Lachey är tillbaka i en ny dejtingsåpa på Netflix. Pressbild.Foto: ILANA PANICH-LINSMAN/NETFLIX

"The ultimatum: Marry or move on" kallas i en recension i The Guardian för "helt fruktansvärd" och som ett bevis på att "feminismen är död".

I nästa andetag konstateras också att reality-såpan är enormt underhållande.

Annons

Publiken verkar hålla med. "The ultimatum" går ut på att sex par sätter sitt förhållande på prov. Antingen gifter de sig eller så gör de slut – eller blir ihop med någon av de andra deltagarna – efter ett sex veckor långt experiment.

Programledare är Nick och Vanessa Lachey, kända från Netflix andra stora dejting-såpa "Love is blind".

Sedan premiären den 6 april har "The ultimatum" legat stadigt i topp på amerikanska Netflix tio-i-topp-lista. I Sverige ligger den på andra plats, strax efter "Familjen Bridgerton".

I en intervju med E! bekräftar producenten Chris Coelen att det blir en andra säsong, som får en hbtq-inriktning.

– Jag älskar shower om kärlek. Att kunna vara representativ för flera perspektiv, identiteter och erfarenheter är något jag verkligen är glad över.

Finalen och "återträffsavsnittet" av den aktuella säsongen av "The ultimatum" görs tillgängliga den 13 april.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons