Annons

"Tunna blå linjen"-Magnus nya roll

Film • Publicerad 16 mars 2021
Gänget som ska göra filmen "Comedy queen": Regissör Sanna Lenken och skådespelarna Sigrid Johnson, Oscar Töringe och Ellen Taure. Pressbild.
Gänget som ska göra filmen "Comedy queen": Regissör Sanna Lenken och skådespelarna Sigrid Johnson, Oscar Töringe och Ellen Taure. Pressbild.Foto: SF Studios

Just nu gör han succé som polisen Magnus i SVT-serien "Tunna blå linjen". Men snart ska Oscar Töringe spela änkling och pappa till Sasha, som ska fylla 13 år och drömmer om att bli ståuppkomiker. Filmen "Comedy queen" regisseras av Sanna Lenken ("Tunna blå linjen", "Min lilla syster") och inspelningen startar den 4 maj.

"Jag dras till den här typen av historier med en allvarlig botten men som är berättad med humor och värme. Det är en annorlunda överlevnadshistoria som berör och som ger tröst och hopp!", säger Sanna Lenken i ett pressmeddelande.

Annons

"Comedy queen" är baserad på Jenny Jägerfelds roman med samma namn, som har belönats med Barnens Romanpris och nominerats till Augustpriset.

Premiär blir det våren 2022.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons