GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tidningen digitalt – när och var du vill!
E-tidningen är en digital version av papperstidningen. Den ser ut precis som din morgontidning på papper, med den skillnaden att du läser den digitalt - antingen på din dator eller via E-tidningsappen på surfplatta eller smartphone. E-tidningen ingår i våra prenumerationspaket Digital Plus och uppåt och för att kunna läsa den behöver du logga in på ditt digitala konto.
E-tidningen finns tillgänglig varje utgivningsdag senast kl. 03.00. Tidningen finns sedan kvar på nätet så att du kan gå tillbaka, söka och läsa gamla tidningar och artiklar.
Läs i appen
För att läsa E-tidningen i mobilen eller på en surfplatta behöver du ladda ner vår E-tidningsapp från Google Play eller App Store.