Annons
Nyheter

C4 Teknik kan komma att delas upp

KRISTIANSTAD. Med anledning av organisationsöversynen av C4 Teknik vill Åke Simonsson, arbetschef på gatu- och rörnätssektionen, och Lars Glantz, gatuingenjör på planeringssektionen, påpeka för kommunstyrelsen hur de tycker att C4 Teknik ska organiseras.
Nyheter • Publicerad 26 januari 2004

”De flesta kommuner av Kristianstads storlek har ett gatu/va-kontor och ett fastighetskontor", skriver de båda männen, som påpekar att de tror att en lösning där den tekniska förvaltningen delas upp i två delar har många vinster. "En slimmad specialiserad organisation är oftast den effektivaste", menar de och avslutar sin skrivelse:

"För att få den bästa optimala organisationen där de anställda trivs, känner gemenskap och gör ett bra arbete föreslår vi att det bildas två förvaltningar. En gatu/va/parkförvaltning och en fastighetsförvaltning".

Eva Emmelin

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons