Annons
Nyheter

DeNiro skrivermed Scorsese

Nyheter • Publicerad 12 januari 2004

LITTERATUR. Skådespelaren Robert De Niro och regissören Martin Scorsese har varit vänner i 30 år och gjort åtta storfilmer tillsammans, bland andra Taxi driver och Maffiabröder. Nu ger de ut en gemensam memoarbok. Enligt nyhetsbyrån Reuters planerar förlaget Harmony Books att ge ut boken, som än så länge inte fått någon titel, under 2005 och trots att mycket arbete återstår har den redan sålts till förlag i England, Holland, Israel och Tyskland.

Robert De Niro och Martin Scorsese är båda uppvuxna i New York och arbetade för första gången tillsammans med filmen Mean streets.

–  Vi kom från samma del i New York, men höll till på olika gator, säger Scorsese i ett uttalande med tillägget att radarparet vänskap växte sig starkare för varje gemensam film. (TT Spektra)

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons