Annons
Nyheter

Gratängmix på burk

Nyheter • Publicerad 28 januari 2004
Gratänggrund. Endast en minut tar det att förbereda en pastagratäng med Pasta Bake som grund. Sedan tar det dryga halvtimmen att grädda gratängen.
Gratänggrund. Endast en minut tar det att förbereda en pastagratäng med Pasta Bake som grund. Sedan tar det dryga halvtimmen att grädda gratängen.Foto: 

FÄRDIGT. Är lusten att stå i kök minimal kan Pasta Bake på burk från Blå Band vara ett alternativ. Burkarna innehåller grunden för en pastagratäng. Lägg 200 gram okokt pasta, vilket inte ingår, direkt i ugnsfast form. Blanda i såsen samt vatten och grädda av. Mot slutet tillsätts även ost, som inte heller ingår, och efter dryga halvtimmen är pastagratängen klar.

Tre smaker finns att välja bland. Burkarna innehåller 440 gram, vilket räcker till fyra personer. Priset är cirka 27 kronor per burk.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons