Annons
Nyheter

Kikki turnerar som planerat

Nyheter • Publicerad 25 januari 2004
BILD: 2 ENTERTAIN
BILD: 2 ENTERTAINFoto: 

SCHLAGER. Efter helgens avslöjande att schlagerstjärnan och förra Wizex-sångerskan Kikki Danielsson åter gripits rattonykter vid en rutinkontroll i Bollnäs blev vårens turnéplaner ifrågasatta. Men i ett öppet brev till Kvällsposten/Expressens läsare lovar Kikki Danielsson att turnén, med Lotta Engberg och Elisabeth Andreassen, verkligen får premiär som planerat – i Kalmar den 20 februari. Något som Lotta Engberg bekräftar i en intervju med samma tidning.

Kikki, Bettan & Lotta har under hösten gjort succé med sin schlagershow på Cirkus. I vår reser trion runt i landet med samma föreställning och Kristianstad tillhör städerna på turnéplanen (Idrottshallen den 24 mars).

Annons

Kristianstadsbladet sökte under söndagen Patrik Krall, på produktionsbolaget 2entertain, för en kommentar. Dock utan framgång.

Anders Mårtensson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons