Annons
Nyheter

Knivrånare ännu på fri fot

Polisen har fortfarande inte gripit någon misstänkt för knivrånet mot Pressbyrån i Eslöv i går kväll av en man med kniv.Rånaren, en man i 25-årsåldern, försvann efter rånet med tåg norrut och polisen letade efter honom på tåget som kom in till Hässleholm 20.19.
Nyheter • Publicerad 7 januari 2004

Strax efter halv åtta i kväll fick polisen larm om rånet mot Pressbyrån på Stortorget i Eslöv.

Mannen kom in och hotade den ende i personalen med en kniv. Kioskens anställde chockades, men blev i övrigt inte skadad. Rånaren fick med sig pengar, men det är oklart hur mycket.

Annons

Vittnen såg sedan rånaren springa mot tågstationen, där han ska ha hoppat på ett norrgående tåg. En tågvärdinna såg senare en man som stämde med polisens signalement på rånaren.

Under kvällen har polisen haft patruller utskickade till tågstationerna i Skåne och så även i Hässleholm där det ankommande 20.19-tåget genomsöktes av polisen.

Rånaren är inte gripen och det är än så länge oklart vad genomletandet i tåget gav.

– Vi har ett bra signalement på mannen, säger polisens inre befäl i Lund.

Marcus Haraldsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons