Annons
Nyheter

Man klämdes fast vid krock mot träd

Långfredag. Uppdaterad senast 13.59 En 60-årig man körde vid tiotiden på långfredagens förmiddag in i ett träd på vägen mellan Hästveda och Glimmingekorset. Mannen klämdes fast i bilen. Ett stort räddningspådrag med bland annat narkosläkare från Centralsjukhuset i Kristianstad kämpade i en och en halv timme med att få loss mannen. Han var vid medvetande hela tiden..
Nyheter • Publicerad 13 april 2001
fruktansvärd krasch när minilastbilen körde rakt in i ett träd på vägen mellan Hästveda och Glimminge på långfredagens förmiddag.
fruktansvärd krasch när minilastbilen körde rakt in i ett träd på vägen mellan Hästveda och Glimminge på långfredagens förmiddag.Foto: Det blev en

Räddningsmanskpet arbetade bland annat med att stoppa en större blödning. Till slut lyckades man försiktigt bända loss honom med hjälp av hyudraliska verktyg.

Mannens tillstånd uppges vara allvarligt, men inte livshotande. Han vårdas på Centralsjukhuset i Kristianstad.

Annons

Mannen var på väg från Hästveda mot Broby i en hyrd minilastbil fullastad med trädgårdsmöbler när bilen gick av vägen till höger.

Bilen rammade ett träd. Det blev en fruktansvärd kollision. Trädet trängde genom förarhytten vid sidan om föraren och han klämdes fast.

Vägen mellan Hästveda och Glimmingekorset var avstängd under räddningsarbetet.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons