Annons
Nyheter
Nyheter • Publicerad 11 augusti 2009
Ständiga hot om evakuering. Hanna Hailes nya hemstad hotas varje år av nya orkaner. Det har blivit en vana att lämna staden när en varning om en annalkande orkan utfärdas.
Ständiga hot om evakuering. Hanna Hailes nya hemstad hotas varje år av nya orkaner. Det har blivit en vana att lämna staden när en varning om en annalkande orkan utfärdas.Foto: 
Hot om orkaner finns ständigt närvarande. Bilder: BETTINA BETTENHAUSEN
Hot om orkaner finns ständigt närvarande. Bilder: BETTINA BETTENHAUSENFoto: 
Med hjälp av en väldig jeep kunde Hanna ta sig fram efter Katrina.
Med hjälp av en väldig jeep kunde Hanna ta sig fram efter Katrina.Foto: 
Hanna Haile arbetar på New Orleans äldsta försäkringsbolag.
Hanna Haile arbetar på New Orleans äldsta försäkringsbolag.Foto: 
Mycket arbete. Många av de som bor i New Orleans miste sina bostäder och egendomar efter att Katrina och andra orkaner drog fram. Hanna Haile och hennes kollegor har mängder av försäkringsfall att gå igenom.
Mycket arbete. Många av de som bor i New Orleans miste sina bostäder och egendomar efter att Katrina och andra orkaner drog fram. Hanna Haile och hennes kollegor har mängder av försäkringsfall att gå igenom.Foto: 
Bettina Bettenhausen
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons