Annons
Nyheter

Spanska hus lockade

En strid ström av besökare kom till Grand Hotel i Kristianstad på söndagen, för att titta på spanska hus och lägenheter.
Nyheter • Publicerad 18 januari 2004
lockade en hel del, bland andra Mats Erlevik och Carina Nord som diskuterade vidare med Arnold Wernersson.
lockade en hel del, bland andra Mats Erlevik och Carina Nord som diskuterade vidare med Arnold Wernersson.Foto: Hus i Spanien

Den främsta anledningen till att Carina Nord och Mats Erlevik kan tänka sig att skaffa hus i Spanien i framtiden är klimatet.

– Jag åker till Mallorca varje år. Spanien är trivsamt. Det har allt - god mat och bra klimat, förklarade Carina Nord, för dagen iklädd tjockaste täckjacka för att hålla den svenska kylan ute.

Annons

– Intresset ökar i Sverige. De som köper hus i Spanien är en brokig samling, allt från folk som behöver ett varmare klimat för sina leder till barnfamiljer som vill investera i framtiden, säger Arnold Wernersson, försäljare för Euroland Properties som höll visningen.

Ingela Rutberg

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons