Annons
Nyheter

Stökig natt i Kristianstad

Annandagen: Natten till annandagen var stökig i hela Skåne. Bland annat omhändertogs tre personer i centrala Kristianstad.
Nyheter • Publicerad 26 december 2002

Vi tvåtiden under natten mot annandagen greps två män för våld mot tjänsteman i centrala Kristianstad. Det var en 34-årig och en 38-årig man som uppträtt stökigt vid ett besök på en krog. Allt började med att den ena av de båda männen - som är bröder - satt och sov på krogen. Den ena mannen avvisades från krogen av ordningsvakterna och då lade den andre sig i. Då uppstod bråk. Det slutade med att ett knytnävsslag träffade en av ordningsvakterna i ansiktet. Männen är nu anhållna och skall höras under dagen.

Strax innan midnatt omhändertogs dessutom 18-årig man i centrala Kristianstad efter att han uppträtt störande mot ordningsvakter.

Polisens länsvakthavande i Malmö berättar att det varit en stökig natt på flera håll i Skåne. Juldagen har nämligen blivit en av de mest populära dagarna på året att gå ut och festa på.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons