Annons
Nyheter

Två gripna efter stölder i natt

10.00 Lördag Två personer greps under natten misstänkta för stöld. En 33-årig man greps efter att ha stulit en dator från ett fackligt kontor vid Tivoligatan.
Nyheter • Publicerad 3 januari 2004

Klockan fem i morse greps den 33-årige mannen vid Hasselvägen i Charlottesborg efter ett signalement från ett vittne. Mannen hade dessförinnan brutit sig in genom ett fönster i skogs- och träfackets kontor vid Tivoligatan. Han hade fått med sig en dator och en högtalare, innan larmet gick och han lämnade platsen. Båda stulna sakerna återfanns vid gripandet. mannen fördes med till polishuset och frigavs efter förhör i morse.

Tidigare under natten greps en 18-årig man vid Nya Boulevarden, misstänkt för att ha stulit en mobiltelefon på en restaurang. Även han fördes till polishuset, men frigavs tidigt i morse.

Annons

Ännu tidigare under fredagskvällen vid sjutiden, anmäldes ett inbrott i en studentlägenhet vid Lasarettsboulevarden. Någon hade brutit upp en lägenhetsdörr med ett verktyg. Ingen är gripen och det är oklart vad som har stulits eftersom lägenhetsinnehavaren inte har varit hemma.

Marcus Haraldsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons