Annons
Nyheter

Två kioskrånare på fri fot

Två män rånade igår en kiosk på Gamlegården i Kristianstad. Männen hotade med kniv och de flydde till fots in på Gamlegårdsområdet. Båda männen var mörkklädda med svarta mössor nerdragna över ansiktet.
Nyheter • Publicerad 29 december 2002

– Det går väldigt snabbt alltihop, säger Göran Wigermo, vakthavande befäl i Kristianstad.

De båda männen kom in i butiken vid halv sex på lördagskvällen. De hade luvor nerdragna för ansiktet och var mörkt klädda. Det kvinnliga kioskbiträdet blir rädd eftersom männen hotar med kniv. Biträdet backar undan och försöker inte ingripa när rånarna roffar åt sig vad de kan i kiosken. De kom undan med kontanter, telefonkort och cigaretter.

Annons

Efter rånet försvinner rånarna snabbt. De springer från kiosken på Bjäregatan in på Näsbyområdet. Det kvinnliga kioskbiträdet springer efter och ropar på hjälp, men ingen reagerar. Rånarna undkommer med rånbytet i en svart väska.

Allt skedde mellan halv sex och sex på lördagskvällen. Polisen är mycket tacksam för eventuella vittnesuppgifter.

Jimmy Vulovic

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons