Annons
Nyheter

Två män rånade i centrala Hässleholm

Två män blev inom loppet av bara fem minuter rånade i närheten av resecentrum Hässleholm vid 23-tiden på tisdagen. Båda männen tvingades lämna ifrån sig sina mobiltelefoner och den ene dessutom sin plånbok.
Nyheter • Publicerad 4 april 2001

Männen hotades med något pistolliknande föremål och vågade inte protestera när rånaren krävde dem på mobiltefoner respektive plånbok.

Fösta offret var en 68-årig man på Magasinsgatan och det andra en 25-årig man på Kaptensgatan.

Annons

Båda har lämnat ungefär samma signalement på gärningsmannen.

– Vi har fortfarande inte gripit någon misstänkt, säger vakthavande polisbefäl i Kristianstad, Göran Svensson till kristianstadsbladet.se.

Det blev tidigt uppstigning för en 30-årig man i Hässleholm i dag. Han väcktes av polisen redan halv sex på morgonen och hämtades för att säkerställa att han infinner sig vid en rättegång i Hässleholms tingsrätt under onsdagen. Mannen har tidigare struntat i kallelser till rätten.

Från nattens och morgonens nyhetsflöde kan också rapporteras att räddningstjänsten klockan kvart i sju i morse fick rycka ut för att släcka en brand i en container vid motellet i Linderöd.

Räddningstjänsten såg allvarligt på larmet, eftersom man befarade att branden skulle kunna sprida sig till byggnaden.

Under natten utsattes en klädesaffär i Simrishamn dessutom för inbrott. Tjuvarna krossade ett skyltfönster och rafsade åt sig våtkläder. De var försvunna när väktare och polis kom till platsen.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons