Annons
Nyheter

Uppåt för Bongaktien på börsen

Bong Ljungdahls aktie har den senaste tiden hängt med på börsrallyt. Aktien, som vid årsskiftet låg på 24 kronor, har de senaste dagarna handlats för över 27 kronor, med toppar på 29 kronor.
Nyheter • Publicerad 22 januari 2004

– Kursuppgången påverkar oss i väldigt liten utsträckning i det korta perspektivet. Men det är naturligtvis trevligt att kursen ökar, säger den nye vd-n Anders Davidsson.

Orsaken till uppgången är däremot oklar.

Annons

– I synnerhet som vi inte har lämnat någon som helst information som föranleder höjningen. Men jag tror att den hänger med på den allmänna uppgången på börsen. Man förväntar sig väl att om konjunkturen blir bättre kan det även bli attraktivt med kuverttillverkning framöver.

Företagets bokslut för 2003 presenteras den 23 februari, och i samband med bolgsstämman den fjärde maj presenteras även delårsrapporten för första kvartalet 2004.

Clifford Johansen

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons