Annons
Nyheter

Villaägare vaknade av inbrottstjuv

LÖRDAG: Villaägare i Knislinge vaknade strax efter midnatt av ljud från köket. En okänd person hade tagit sig in i huset, men försvann utan något byte när husets invånare upptäckte inbrottet.
Nyheter • Publicerad 10 januari 2004

Strax före midnatt på fredagen ringer någon på dörren i villan, men när dörren öppnas finns ingen där. Ungefär en timme senare vaknar familjen av ljudet från köksluckor som öppnas och stängs. De går ner i köket, träffar på en okänd person som de frågar "vad gör du här". Personen försvinner då från platsen utan att ha stulit någonting. Familjen anmäler händelsen på lördagsmorgonen och när polisen kommer dit ser man att dörren är uppbruten. En granne meddelar att någon ringt på även hos honom under natten.

–Men han har hund så det har väl skrämt iväg förövaren, säger vakthavande befäl Göran Wigemo vid polisen i Kristianstad.

Eva Emmelin

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons