Annons

Aschberg utan Anna Nicole

Nöje • Publicerad 19 december 2002

TV. Robert Aschberg går miste om sin stjärna i TV3:s uppesittarkväll. Anna Nicole Smith har inte kommit tillbaka från en semesterresa och ser nu ut att missa Sverigebesöket.

–  Hon är borta! Vi vet inte var hon är och än värre är att hennes manager inte vet var hon är, säger Hasse Aro, producent för programmet.

Annons

Den omtalade Anna Nicole Smith, den svenska kvällspressens löpsedelsfavorit, skulle ha kommit till TV3:s uppesittarprogram kvällen före julafton. Men trots upprepade kontakter med stjärnans agenter och tv-kanalen E, som producerar den forne utvikningsbruden och filmskådespelarens dokusåpa i USA, har TV3 inte fått klartecken på om hon verkligen dyker upp i Stockholm den 23 december.

Varken tv-kanalen eller hennes manager vet var hon är.

–  Rent praktiskt planerar vi inte längre för att hon kommer, säger Hasse Aro. Skulle hon dyka upp så är hon välkommen, men vi planerar inte för det. (TT Spektra)

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons