Annons

Digital festival med Fondell och Ddumba

Artistbyrån Jubel anordnar den strömmade festivalen Låt Live Leva för andra gången, på lördag. Linderödsartisten Amanda Fondell är en av de medverkande.
Musik • Publicerad 3 april 2020
Amanda Fondell.
Amanda Fondell.Foto: Haris Mlivic

Amanda Fondell, aktuell med nya singeln ”Twist”, kommer på lördag, 4 april, att framträda genom en livestream på Youtube och Twitch. Andra som medverkar under sändningen, mellan klockan 16 och 22, är Daniel Adams-Ray, Janice, Molly Hammar och Sabina Ddumba

Förra gången var den 21 mars och då såg totalt 50 000 personer den strömmade festivalen.

Annons

"Allt har gått snabbt men vi inser samtidigt att behovet och efterfrågan efter musik inte har minskat. Det har bara ökat. Då är det upp till oss som musikbolag att hitta nya vägar. Låt Live Leva är tänkt att vara som en lägereld och ledstjärna för svenska folket i en tid då det behövs något som ger lite hopp", säger Erik Ohlsson, vd på Jubel, i ett pressmeddelande.

För att täcka artisternas arvode och övriga kostnader har Jubel startat en kampanj via Facebook där tittarna uppmanas att donera en valfri summa.

TT/KB
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons