Annons
Nöje • Publicerad 14 augusti 2009
Måns Zelmerlöw har inspirerats av flickvännen Marie Serneholt när han skrev texterna till nya plattan. "Låten "Whole new world" är rakt till henne", säger han.
Måns Zelmerlöw har inspirerats av flickvännen Marie Serneholt när han skrev texterna till nya plattan. "Låten "Whole new world" är rakt till henne", säger han.Foto: 
Måns Zelmerlöw fick en roll i succémusikalen "Chicago" i London. Bilder: Leif R Janson/Scanpix
Måns Zelmerlöw fick en roll i succémusikalen "Chicago" i London. Bilder: Leif R Janson/ScanpixFoto: 
I sommar är Måns Zelmerlöw ute på turné tillsammans med dansare och ett stort band. "Det är något speciellt att få åka med en turnébuss som faktiskt tillhör sin egen produktion", säger han.
I sommar är Måns Zelmerlöw ute på turné tillsammans med dansare och ett stort band. "Det är något speciellt att få åka med en turnébuss som faktiskt tillhör sin egen produktion", säger han.Foto: 
Nu satsar Måns Zelmerlöw all sin tid på de egna låtarna. Merparten av texterna har han skrivit själv. "Jag vill bli en fullvärdig låtskrivare en vacker dag", säger han.
Nu satsar Måns Zelmerlöw all sin tid på de egna låtarna. Merparten av texterna har han skrivit själv. "Jag vill bli en fullvärdig låtskrivare en vacker dag", säger han.Foto: 
Lisa Appelqvist
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons