Annons

Hellberg har mer att ge

Kan det finnas väder som helt enkelt är för bra för att passa på festival? Kanske. Stekande sol kan hur som helst göra scenen till en outhärdligt het plats. Och Nisse Hellberg tvingas hushålla med energin, när han släpper loss sin skånska rockabilly över Trelleborg.
Nöje • Publicerad 26 juli 2008
Nisse Hellberg. Bild: Gustav Wennerholm
Nisse Hellberg. Bild: Gustav WennerholmFoto: 

Inte för att det är dåligt. Öppnande En stad som aldrig vaknar känns nästan smärtsamt träffande en dag som denna, när folk verkar välja trädgården eller stranden före rockfestivalen. Lyckliga gatan blir till en svängig liten sak i bandets händer. Och i Söderns största hopp hittar musikerna så fullkomligt rätt att det bara är att gnugga den soliga slöheten ur ögonen, resa sig ur skuggan och börja skaka sina lurviga.

Men om man, som jag, såg Nisse värma upp före John Fogerty för ett par månader sedan, då vet man att Hellberg och co. har mer att ge än så här.

Emil Sandgren
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons