Annons

Ickeengagerande Hästband

Band of Horses är ett sinnessjukt hypat band från Seattle, USA.
Nöje • Publicerad 4 juli 2008
Ben Bridwell, med hans hästband, försökte fruktlöst att engagera publiken.
Ben Bridwell, med hans hästband, försökte fruktlöst att engagera publiken.Foto: 

De ligger på legendariska Sub Pop, Nirvanas gamla bolag, och har fått mycket publicitet för sina två släppta skivor Everything all the time och Cease to begin. Så hyllade, så meriterade, så.. ointressant popiga.Inte för att öppningsspåret Is there a ghost och deras uppträdande under den var dåligt, men de la ribban högre än vad de höll för, och nådde inte upp ditt igen. För resten av låtarna försvann i det virvar av malande gitarr och gnällig sånginsatt av Ben Bridwell. Mr. Bridwell lyckades inte med att locka in och fånga publiken, som efter hand droppade iväg för andra äventyr. Platt , odynamsikt och med trist ljudbild, ett perfekt recept för att mitt intresse ska försvinna.

Detta är ingen sågning, men jag förväntade mig absolut mer. Jag kunde lika gärna slängt igång plattan och det hade varit en värdigare musikupplevelse.

Jonatan Åstrand
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons