Annons

Inget Tegelbacken för Fasching

Jazzklubben Fasching i Stockholm ska lämna sin gamla lokal på Kungsgatan i Stockholm. Sedan i vintras har jazzklubben legat i förhandlingar med Statens fastighetsverk om en ny lokal på Tegelbacken men den lokalen kommer klubben inte att få tillgång till, rapporterar Sveriges Radios "Mitt i musiken".
Nöje • Publicerad 22 juli 2008
Sångerskan Lina Nyberg på Fasching 2005. Bild: Björn Larsson/Scanpix
Sångerskan Lina Nyberg på Fasching 2005. Bild: Björn Larsson/ScanpixFoto: 

Enligt Sven-Åke Johansson, ordförande i Faschings bolagsstyrelse, var avtalet klart. Klubben väntade bara på ett datum för att få tillträde till sin nya lokal.

- Det är ett olyckligt missförstånd. När vi går in i ett avtal gör vi det alltid via skriftliga överenskommelser och så långt framskridna var inte de här planerna, säger Fastighetsverkets fastighetschef, Charlotta Andersson till "Mitt i musiken".

Fasching hoppas nu på två andra lokaler i centrala Stockholm, men har ännu inte fått klartecken från någon av fastighetsägarna. (TT Spektra)

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons