Annons

Linda Sundblad i P 3 Star

Sångerskan Linda Sundblad blir ny programledare för P 3 Star i Sveriges Radio. Hon är mest känd som frontfigur i bandet Lambretta och släppte 2006 sin solodebut "Oh my God!".
Nöje • Publicerad 29 juli 2008
Linda Sundblad. Bild: Scanpix
Linda Sundblad. Bild: ScanpixFoto: 

Programmet P 3 Star kommer att behålla sin inriktning på musik och artistintervjuer och riktar sig främst till en ung publik.

- Som tonåring behöver man bra förebilder och därför vill jag fokusera på det när jag pratar med artisterna, säger Linda Sundblad i ett pressmeddelande.

När Linda Sundblad intar radiostudion ersätter hon Sanna Bråding, som efter att ha dömts för narkotikabrott inte får fortsätta att arbeta med produktioner som sänds i P 3. Hanna Toll, kanalansvarig på P3, säger emellertid till Dagens Media att hon inte helt utesluter att Sanna Bråding kan få ett förnyat förtroende i framtiden. Det första programmet med Linda Sundblad sänds lördagen den 2 augusti. Hon har viss erfarenhet av att arbeta med radio var programledare för Ketchup i P 3 under tre veckor år 2000.

TT Spektra
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons