GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Melander regisserar fars

Sven Melander regisserar våren 2010 farsen "Hotelliggaren" på Kristianstad teater.
Nöje • Publicerad 8 december 2009
Sven Melander. Bild: Scanpix
Sven Melander. Bild: Scanpix
Foto: 

"Hotelliggaren" är skriven av Ray Cooney med svensk översättning av just Sven Melander. Farsen har tidigare spelats runt om i Europa och även på andra platser i Sverige.

Farsen handlar om en minister och hans fru som tar in på ett hotell i London. Hustrun tror att maken är där för att jobba. I själva verket har han bestämt möte med sin älskarinna i ett annat rum på hotellet.

I rollerna syns bland andra Fredrik Dolk, Sanna Ekman, Ingvar Andersson, Andreas Andersson och Kalle Rydberg. Sinsemellan har de erfarenhet från så väl tv och film, som fars, revy och musikal.

"Hotelliggaren" har premiär den 5 mars nästa år. Den spelas efter det varje fredag och lördag fram till den 24 april. Biljetterna släpps den 18 december.

Bakom produktionen står det nystartade bolaget Två Bröder.

(KB)
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer