Annons

Patrik Isaksson stavas folkkär

Fler Patrik Isaksson till folket! Det här är precis det som Trelleborgs Music Festival behöver, en etablerad artist som håller en grymt hög kvalite på scen. Isaksson är den friska fläkten som får trelleborgarna i alla åldrar att vifta på händerna och sjunga med på ett sätt som skulle göra Lasse Berghagen stolt.
Nöje • Publicerad 27 juli 2008

Patrik levererade redan 1999 låten Du Får Göra Som Du Vill som smälte det svenska folkets hjärtan och har efter det hunnit ställa upp i melodifestivalen två gånger med blandad framgång. Det är den starka driften att berätta i hans låtar som gör det möjligt för honom att än i dag, nio år efter genombrottet, släppa singlar som lyckas med bravaden att beröra den kräsna svenska publiken.

 Med  klassiker som Hos Dig Är Jag Underbar ochTillbaks på ruta ett ger han Trelleborg precis vad de vill ha och vill ni veta hur man aktiverar trelleborgarna, ta ett snack med Patrik Isaksson, för han bevisade nyss att han vet hemligheten.

Fredrick Lewandowski
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons